dimarts, 18 de desembre del 2012

Nous blocs i pàgines

La jubilació és una qüestió administrativa i qui és mestra sempre serà mestra (i nosaltres que ens alegrem del seu mestratge). Maria Oroval continua pendents de nosaltres i ens aporta bons consells i recomanacions (i jo que li ho agraisc). Avui en porta unes adreces molt interessant.

En primer lloc, un nou bloc anomenat "El català difícil", on trobareu qüestions problemàtiques relacionades amb la llengua (doblets lingüístics, barbarismes)





 Ara que estan a punt de començar el nadals, la pàgina "És a dir" (el llibre d'estil dels mitjans de comunicació de Catalunya) ens mostra un vocabulari amb comentaris molt interessants sobre els termes que giren al voltant d'aquestes festes.





A més, podeu surfejar per la pàgina i descobrir un munt de temes interessants.
Al següent bloc, "L'espai català" trobem temes controvertits sobre la nostra llengua. Té una dinàmica semblant al nostre i aprofundeix en temes més puntuals. Especialment indicat per a la gent que estudia el nivell superior de la JQCV.



Finalment, la pàgina "Eines de llengua" que em sembla totalment inabastable. Amb temps per davant, la presentarem de forma deconstruïda perquè a primer cop de vista sembla enoooorme!
Podeu fer-li una ullada i dir que us sembla.



A més us adjunte un bloc de dites i  frases fetes molt interessant




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
;