dilluns, 26 de novembre del 2012

Benvinguts i benvingudes, tots

Inagurem el bloc (atenció, la forma "blog" no és correcta en valencià) amb la finalitat de fer més àgil la comunicació entre tots els participants del grup que prepara el Grau Mitjà per a la JQCV. 

Com ja hem comentat alguna vegada, cadascú té uns horaris, unes obligacions i una disponibilitat i moltes vegades no podeu vindre a classe. Si és així... què pots fer?




Amb el bloc intentarem que aquella persona que algun dia no haja assistit al centre, no perda el fil dels continguts explicats i puga aconseguir fàcilment el material i les fotocòpies que s'hagen repartit (perquè si no després és un maldecap per al professor...). A més ampliarem la informació donada a les classes amb presentacions i vídeos. 

Fixeu-vos! He utilitzat la primera persona del plural, i no és per modèstia. Espere que el bloc siga una ferramenta que utilitzem tots i que tots hi participem. Espere que aporteu materials i informació que utilitzeu i que penseu que poden ser útils als companys (i al professor). 


 
En la mesura del que siga possible (i de la vostra participació), obrirem altres aplicacions, com ara wikispaces, google +, que poden ser útils per estalviar-nos temps i paper.


Penseu que aquesta cursa dura fins a juny, per tant ens queda encara un camí molt llarg per davant. Així que molts ànims i bon vent que ens guie!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
;